ORIGINE
Mousserende Wijn Bordeaux Crémant Blanc
Château Cazeau beschikt over een prachtige Girondine chartreuse, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 16e eeuw. Het is ideaal gelegen in Gornac, langs een van de oudste routes van de Entre-Deux-Mers regio, slechts enkele kilometers ten oosten van Sauveterre de Guyenne.
Wijngaard beslaat meer dan 300 hectare en profiteert van een uitzonderlijke ligging op klei-kalksteenhellingen die een hoogte van 110 meter bereiken, met voornamelijk een zuidelijke blootstelling. De wijnstokken, rondom het château geplant, zijn zorgvuldig verdeeld tussen rode en witte druivensoorten afhankelijk van de terroirs.
Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar worden de wijnstokken zorgvuldig gecultiveerd met traditionele methoden, met respect voor het milieu. De grote wijnmakerij is uitgerust met alle moderne faciliteiten (temperatuurregeling, pneumatische persen, micro-oxygenatie) die nodig zijn voor het produceren van fijne wijnen.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Cocktail zoet, fris en bloemig.
Ingrediënten :
Franse gin, vlierbloesemlikeur, biologische citroensap, geperst komkommer en verse munt.
(servir op crushed ice)
Formaten : 1 liter (10 cocktails) en 50 cl (5 cocktails)
Let op : overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid
Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico.
LET OP :
Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter.
Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid
Alcoholpercentage : 17 %
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Biologische agavesiroop
Zuurmaker gemaakt door ons